Genti | BagHouse

Genti

Genti potrivite pentru orice ocazie

Fie ca te duci la birou sau la sala sau poate la un picnic, iti iei geanta cu tine! BagHouse selecteaza cele mai noi modele de genti, potrivite pentru orice ocazie.

Subcategorii

Genti laptop

Genti pentru laptop

Transporta laptopul in siguranta cu gentile BagHouse!

Laptopul tau este transportat in siguranța folosind gentile elegante si sigure, din piele sau alt material, genti care au un compartiment special pentru laptop.

Genti voiaj

Calatoriile sunt speciale pentru toti

Cu gandul la locuri noi si la experiente inedite, ne facem bagajele. Aici intervine BagHouse care nu doar ca iti ofera o varietate de produse perfecte pentru calatoriile tale, dar iti ofera si servicii de personalizare ca atunci cand iti astepti bagajul la destinatie sa stii sigur ca este al tau!

Genti sport

Genti sport pentru sala, antrenament, sau scoala

Pot fi utilizate cu succes in weekend, in vacante, la iarba verde sau la plaja.

Portfarduri si genti cosmetice

Pleci in vacanta? Ia cu tine gentile cosmetice BagHouse!

Avem genti pentru produse cosmetice si de machiaj pentru orice situatie, pentru mers la serviciu sau pentru vacante in concedii. Iar daca bagajele sunt deja facute si nu mai ai loc, un portfard din gama noastra de produse este perfect si la indemana oricand.

Genti termoizolante

Genti termoizolante

Cu ajutorul gentilor termoizolante prospetimea alimentelor se va pastra intacta. Fie ca doresti sa pastrezi alimentele reci sau calde, aceste genti termoizolante sunt alegerea ideala. 

Genti plaja

Genti de plaja potrivite pentru tinutele tale de vara

Genti de plaja moderne sau clasice, simple sau in culori vibrante, ideale pentru mersul la plaja, in sezonul estival.